søndag 31. januar 2010

Buon giorno!

Her er vi igjen! Og vi har sett enda mer! Roma er en veldig fin by, selv i regnet. Idag har vi hatt en rolig morgen foer vi gikk til et meterostopp hvor ryktet sa at vi ville finne en kino med engelske filmer. Vi sto i koe i 15- 20 min og etter tre feilutskrevne biletter var det klart av vi skulle paa Tra Le Nuvole (Up in the Air). Videre gikk vi til Trevi fontenen- veldig fin. Kastet ikke penger i den ettersom vi maa spare hvert oere vi har:)I morgen skal vi flytte til et hotell utenfor byen som ligger naermere flyplassen. Saa er det tidlig avsted for aa rekke flyet 0635 tirsdags morgen.

Vi har hatt det veldig fint her i ROMA! Det er en by som er verdt et besoek! Husk aa ta med gode sko, evt poser til aa ha i dersom det regner. En liten guidebok og et kart er ogsaa muy importante! AJ har vaar klar paa innerlomma til enhver tid!

Arrivederci,

Vivian og Anne Jenny

2 kommentarer:

  1. Dette var en STOR overraskelse med blogg fra Roma! Det høres ut som dere har fått sett mye og hadde det ganske avslappende også. Pakkefeilen var vel at det ikke var 2 par sko pr. person? Landet tror jeg er Vatikanet?
    Kos dere resten av Roma-turen!
    Klem fra mamma

    SvarSlett
  2. Ja, dette var virkelig en gledende overraskelse! :) Høres ut som dere har det gøy og har opplevd masse! kan nok tenkte dere savner sydvesten da.. hehe.. ;)
    Dere må kose dere masse videre, og god tur hjem på tirsdag!

    Lovelove

    SvarSlett